Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance review: ik testte het populaire oogschaduwpalet

Anastasia Modern Renaissance review: ik testte het populaire oogschaduwpalet

Met maar liefst 19,9 miljoen volgers op Instagram, is Anastasia Beverly Hills één van de meest populaire make-up merken ter wereld. Vandaar dat ik natuurlijk ontzettend geïnteresseerd was in de oogschaduwenpaletten die het merk produceert en nu bij Beautyfashionshop te verkrijgen zijn! In deze Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance review vertel ik je alles over het oogschaduwpalet en mijn ervaringen.

De eerste indruk

Mijn eerste indruk van het palet: wauw! Als je het Modern Renaissance palet uit de verpakking haalt voel je dat het deksel van fluweel is gemaakt. Dit voelt erg luxe aan en ziet er prachtig uit. Wel denk ik dat het snel vies wordt als ik het tussen mijn andere make-up producten ga leggen. Ik zal daarom een goed plekje voor het palet moeten zoeken. Bij het openen waren het de intense kleuren die mij meteen aanspraken. Normaal gesproken ga ik voor een naturel look met bruintinten, maar ik krijg ontzettend veel zin om met de intense kleuren van dit palet aan de slag te gaan. Vooral 'Venetian Red' en 'Love Letter' springen er echt uit. Als je Modern Renaissance vergelijkt met de andere oogschaduw paletten van Anastasia Beverly Hills, valt meteen op dat de kleuren minder glitter bevatten en een meer rode ondertoon hebben. Persoonlijk vind ik het palet daardoor geschikt om prachtige herfstlooks mee te creëren. Er zit een kwastje bij (die heb ik toevallig niet op de foto gezet), van erg goede kwaliteit. Deze zal ik zeker veel gaan gebruiken.


Swatches

Bij het maken van de swatches was het eerste dat mij opviel de intensiteit van de kleuren. Een klein beetje oogschaduw is al voldoende om een diepe kleur te krijgen. Wat ook duidelijk wordt tijdens het maken van de swatches, is dat de kleuren eindeloos gecombineerd kunnen worden. Je kan zien dat het palet met veel aandacht samen is gesteld. Wel was de eerste kleur, 'tempera', niet heel goed zichtbaar. Deze kleur is perfect voor je binnenste ooghoeken bij een subtiele look, maar zou ik persoonlijk niet veel gebruiken. 'Primavera' daarentegen heeft een super intense pigmentatie en een prachtige shimmer. Op de foto's hieronder zie je hoe de kleuren uitpakken.

Verschillende looks

Deze Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance review zou geen review zijn als we wat verschillende looks uit zouden proberen.

Look #1

Ik was erg benieuwd hoe de kleur Realgar zou uitpakken op een lichte huid, maar ik vond het eigenlijk meteen prachtig. Deze kleur heb ik in de arcadeboog gedaan en over de helft van de onderste wimperrand. Over de andere helft, de binnenste ooghoek en op het eerste deel van het bewegend ooglid heb ik Primavera gebruikt. Om de overgang tussen deze twee kleuren wat subtieler te maken was Burnt Orange perfect.

Look #2

De tweede look vind ik perfect voor overdag. Je zou de look intenser kunnen maken met een licht bruine kleur, maar deze miste ik in het palet. In de binnenste ooghoek is Primavera gebruikt en in de arcadeboog Warm Taupe. Over het hele bewegend ooglid zit Raw Sienna. Cyprus Umber was de blend kleur om de overgang subtiel te laten verlopen.

Look #3

Voor deze look is Love Letter gebruikt over het middelste gedeelte van het bewegend ooglid en de onderste wimperrand. Ik was erg benieuwd naar deze kleur omdat deze heel erg opvalt als je het palet opent. En ik vind hem mooi! In de arcadeboog zit Antique Bronze. Buon Fresco is gebruikt om alles te blenden. De kleur in de binnenste ooghoek is Tempera.

Look #4

Tot slot mijn favoriete look waarbij maar drie kleuren zijn gebruikt. Vermeer in de binnenste ooghoek, het wenkbrauwbot en de helft van de onderste wimperrand. Venetian red zit in de arcadeboog en de andere helft van de onderste wimperrand. Red Ochre is gebruik om alles te blenden. De perfecte look voor een avondje uit als je het mij vraagt!

Kwaliteit van het Modern Renaissance palet

De kwaliteit van dit palet is erg, erg, erg goed! De oogschaduw is niet goedkoop, maar je krijgt echt waar voor je geld. Je hebt weinig product nodig om een intense look te creëren en het is niet nodig om gedurende de dag je look bij te werken. De oogschaduw vervaagt niet en heeft erg weinig fall outs. Natuurlijk is de ene kleur kwalitatief beter dan de andere, maar over het algemeen is het een fantastisch palet en ik zou het iedereen aanbevelen. De kleuren staan mooi bij iedere huidskleur en alhoewel ik het vooral prachtig vind om herfstlooks mee te maken, kan het palet ook in de lente, zomer of winter worden gebruikt. Een avondje uit of een dag op kantoor, je kan alle kanten op met het Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eye Shadow Palette. Echt een aanrader!

Liefs Romy

12 november 2019
Sanne
door
Trustmark

4.57

Zeer goed