Bronz Express review: ik probeerde de Magic Radiance Drops uit

Bronz Express review: ik probeerde de Magic Radiance Drops uit

Als je net als ik een ontzettend lichte huid hebt, kan je er in de winter nogal bleek en ziekjes uitzien. Omdat iedere winter naar een zonnig oord op vakantie gaan (helaas) niet altijd kan, zou een zelfbruiner voor mij wel eens de oplossing kunnen zijn. Daarom ben ik erg enthousiast over deze Bronz Express review. In dit artikel zal ik de Académie Bronz' Express Radiance Magic Drops uittesten en mijn ervaringen met jullie delen.

Bronz' Express Radiance Magic Drops

Er zijn verschillende redenen waarom ik zo enthousiast ben over deze Bronz Express review. Ten eerste lijkt het product mij geweldig omdat je het kan mengen met je dagelijkse verzorging. Je hoeft dus niet te switchen, je hoeft alleen maar wat druppels toe te voegen. Ten tweede is het een zelfbruiner op maat. Je voegt zoveel druppels toe als dat je zelf wilt. Wanneer je huid ontzettend wit is, zoals die van mij, zijn een paar druppeltjes waarschijnlijk al genoeg om resultaat te zien. Tot slot is het een luxe product met voedende ingrediënten als aloë vera en citroenzuur. Tevens bevat het geen parabenen. Wel bevatten de Magic Drops alcohol en parfum. Omdat ik een gevoelige huid heb, zijn dit de ingrediënten die ik meestal vermijd. Daarom test ik het product eerst uit op mijn onderarm.

De eerste indruk

De verpakking van de Bronz' Express Magic Radiance Drops ziet er erg luxe uit. Ook zorgt de verpakking ervoor dat je de druppels makkelijk kan doseren. Wat ik een enorm groot voordeel vind, is dat de druppels gebruikt kunnen worden voor zowel het gezicht als het lichaam en dat je het kan mengen met crème, olie en zelfs gel. De geur van de druppels valt naar mijn mening erg tegen. Ondanks dat er wel parfum in het product zit, vind ik de druppels een vervelende geur hebben.

Bronz Express Review

Dag 1

De avond voordat ik de Magic Drops aanbreng op mijn onderarmen, zorg ik dat mijn huid vrij is van dode huidcellen door het te scrubben. Dit is altijd belangrijk om te doen, zodat de kleur zich gelijkmatig kan verdelen. Omdat ik het product alleen ga testen op mijn onderarm, voeg ik twee druppels toe aan mijn bodylotion en meng ik het met mijn vingers. De lotion wordt heel iets donkerder van kleur, maar dit zie je bijna niet. Ik breng de bodylotion lokaal aan op mijn linker onderarm. Direct na het aanbrengen zie ik al een klein kleurverschil tussen mijn twee onderarmen. Ik heb hier een goede foto van proberen te maken in de zon, die zie je hieronder. Ik ben benieuwd hoe de zelfbruiner uit gaat pakken de komende dagen.

Dag 2

De volgende ochtend word ik wakker en zie ik dat de kleur op mijn linker onderarm intens bruin is geworden! Zelfs na het wassen blijft de kleur haar intensiteit behouden. Wauw! Omdat ik de zelfbruiner heel plaatselijk heb aangebracht, lijkt het een beetje raar. Maar de kleur zelf is heel erg natuurlijk en past goed bij mijn huidskleur. 's Avonds na het douchen is de kleur nog steeds mooi. Ik breng de Bronz'Express zelfbruiner nog een keertje aan voor het slapengaan.

Dag 7

Op de zevende dag is het kleurverschil nog steeds erg duidelijk zichtbaar, en dat terwijl ik maar twee keer een paar druppeltjes heb aangebracht. Je ziet wel heel goed dat ik de bodylotion met Bronz'Express druppels heel plaatselijk heb aangebracht. Het is dus van groot belang om je bodylotion of gezichtscrème goed uit te smeren voor een gelijkmatig resultaat. Maar ik kan niet anders dan blij zijn met het resultaat na zeven (!) dagen. Ik ben erg benieuwd hoe lang de bruine kleur zichtbaar blijft!

Dag 10

Vandaag is de eerste dag dat het resultaat van de Magic Drops minder zichtbaar is. Alleen een heel subtiel kleurverschil is nog te zien. Je zou kunnen concluderen dat als je de Bronz'Express Magic Drops twee keer aanbrengt, je er tien dagen plezier van hebt. Nu heb ik een erg witte huid, dus zal je als je een donkere huid hebt misschien wat meer druppels toe moeten voegen aan je crème voor een resultaat als deze. Maar over het algemeen kan ik zeggen dat de zelfbruiner erg geslaagd is! Ik heb geen jeuk of uitslag gekregen en de bruine kleur is erg natuurlijk.

De voor- en nadelen van de Bronz'Express Magic Drops

Ik was altijd al een beetje sceptisch over zelfbruiner. Je ziet op het internet vaak foto's voorbij komen van gevallen waar het fout is gegaan. Maar de prachtige bruine kleur die deze druppels mijn huid geven, maakt mij toch een fan! Ik heb de voor- en nadelen van de Académie Bronz'Express Radiance Magic Drops even op een rijtje gezet:

Nadelen

  • Je moet weten hoeveel druppels je nodig hebt. Toen ik de zelfbruiner op mijn gezicht uit wilde proberen, gebruikte ik heel voorzichtig 1 à 2 druppels, maar dit was veel te weinig om resultaat te zien.
  • Je moet de crème (of bodylotion of olie), net als iedere andere zelfbruiner, heel gelijkmatig op je lichaam aanbrengen. Zoals je ziet op mijn foto's zijn de overgangen tussen bruin en wit heel duidelijk als je het niet goed uitsmeert.
  • De geur van de druppels vind ik alles behalve lekker, maar dit kan natuurlijk persoonlijk zijn!

Voordelen

  • Je kan de druppels mengen met je eigen favoriete bodylotion, nachtcrème of zelfs met olie.
  • De kleur wordt heel natuurlijk bruin, alsof je echt een tijdje in de zon gezeten hebt.
  • Super snel resultaat!
  • Heel makkelijk aan te brengen.
  • Geef niet af.
  • Het resultaat blijft minstens 7 dagen prachtig zitten!
  • Geen uitslag, jeuk of allergische reactie.

Voor een natuurlijke, langdurige zongebruinde kleur zijn de Académie Bronz'Express Radiance Magic Drops de perfecte uitkomst!

27 november 2019
Sanne
door
Trustmark

4.57

Zeer goed