Long 4 lashes review: ik probeerde het populaire wimperserum een paar weken uit

Long 4 lashes review: ik probeerde het populaire wimperserum een paar weken uit

Het Long4Lashes FX5 Eyelash Serum is één van onze best verkochte wimperserums en dat is natuurlijk niet voor niets. Vandaar dat ik erg benieuwd was naar het resultaat en of het serum ook werkt voor mijn wimpers. Omdat ik een erg gevoelige huid heb, zijn niet alle producten geschikt voor mij. Ik vertel je mijn ervaringen met het serum in deze Long 4 Lashes review.

Het Long4Lashes FX5 Eyelash Serum

Ik zal eerst iets vertellen over het serum zelf. De bijsluiter zegt dat het serum wordt aanbevolen voor alle vrouwen die dromen van lange en volle wimpers. De FX5 formule bevat de meest effectieve bestanddelen die de conditie van de wimpers aanzienlijk verbeteren. Hydraterende voedingsstoffen, provitamine B5 en zoete amandelolie zorgen voor versterkte wimpers, verbeterde haarvezels en elastische haarwortels. Nou, dit klinkt allemaal veelbelovend en ik ben benieuwd of mijn wimpers echt zullen groeien. Voordat ik begin met de kuur check ik natuurlijk even de ingrediëntenlijst of ik niet overgevoelig ben voor één van de ingrediënten, maar dit is gelukkig niet het geval:

Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Myristoyl Pentapeptide-17, Myristoyl Hexapeptide-16, Panthenol, Hydrolyzed Hyaluronate, Allantoin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium Phosphate, Triethanolamine, Isopropyl Cloprostenate, Phenoxyethanol, Alcohol,Decylene Glycol, 1,2-Hexanediol.

Long 4 lashes review: het aanbrengen

Het aanbrengen van het serum gaat heel erg gemakkelijk. Je brengt het serum voor het slapengaan aan op schone en droge ogen als een eyeliner. Aan het kwastje zit genoeg van het serum om het op twee ogen aan te brengen. Ik laat het even opdrogen voordat ik mijn nachtcrème aanbreng.

Nadat ik het serum voor de eerste keer had aanbracht, begonnen mijn oogleden en ogen te jeuken. Het was niet erg genoeg om het serum meteen van mijn ogen af te wassen, maar de volgende ochtend checkte ik wel meteen mijn ogen in de spiegel. Helaas zag ik dat de buitenste ooghoeken geïrriteerd waren en ook prikten mijn ogen een beetje. Daarom raadpleegde ik meteen de bijsluiter en vond het volgende: "Na het eerste gebruik kan sporadisch huidirritatie optreden. In dat geval is het raadzaam de toepassing een dag te stoppen, waardoor de irritatie zal afnemen. Als de symptomen voortduren moet het gebruik van dit product helemaal worden gestaakt en moet er een arts worden geraadpleegd." Ik stopte twee dagen met het gebruik van het serum. Toen de irritatie weg was, heb ik het serum weer aangebracht en ik heb geen irritatie meer ervaren. Netjes iedere avond voor het slapengaan breng ik het serum aan. Tip: Zet het Long4Lashes serum naast je tandpasta of nachtcrème op de badkamer. Zo vergeet je het nooit aan te brengen!

Long 4 Lashes review: het resultaat

Op de onderstaande foto kan je zien hoe mijn wimpers binnen 8 weken gegroeid zijn. Ik zie duidelijk verschil in het volume en de lengte van mijn wimpers. Ik had niet gedacht dat het serum zo goed zou werken. Het optimale resultaat is pas na 12 weken zichtbaar, maar ik ben nu al heel tevreden met het resultaat!

Dit is het resultaat na 1 week
Dit is het resultaat na 8 weken

Ik raad het Long4lashes wimperserum zeker weten aan. Alleen als je een gevoelige huid hebt, net als ik, dan is het wel verstandig je huid goed in de gaten te houden. Bij een irriterende reactie dien je direct te stoppen met het serum. Bij mij trok de gevoeligheid na 1 dag al weg. Een fijn serum voor iedereen!

Liefs Romy

16 december 2019
Sanne
door
Trustmark

4.57

Zeer goed